3 ideer til den perfekte sportdate

En af de helt store fordele ved nichedating er, at du får mulighed for at finde en partner, du deler interesser og livsvilkår med. Det er en kæmpe fordel, men samtidig sætter det også en standard. Når du sportdater er det ikke nødvendigvis nok bare at invitere ud på et glas vin eller en kop kaffe. I ved begge fra start, at I har en fælles interesse, og det kan I udnytte til at komme endnu tættere på hinanden.

Hvis du har svært ved at finde på noget I kan lave på jeres sportdate, så kommer der her tre forslag.

En kajaktur med instruktør

At lære noget nyt sammen er en god måde at komme tættere på hinanden. Der er selvfølgelig ingen garanti for, at ingen af jer ved hvordan man sejler kajak i forvejen, men selv hvis der er, så er det stadig en fantastisk oplevelse, der virkelig kan vise, at du har planlagt noget godt.

Det er muligt at booke en kajakinstruktør, der giver jer en introduktion til, hvordan man sejler kajak, og selvom I sidder i hver jeres kajak, så bliver i stadig blæst igennem, og I får mulighed for at vise jer frem i lidt strammere tøj.

Tag ud at klatre

Selvfølgelig er det muligt, at I ikke er til vandsport, og det er også muligt, at I begge to sejler kajak til hverdag, og derfor gerne vil prøve noget nyt. Hvis det er tilfældet, så er klatring en anden mulighed. Det fantastiske ved klatring er, at I kan gøre det både indenfor og udenfor, hvilket betyder, at det er fantastisk, lige meget hvilken årstid det er.

I de danske skove er der blevet opført flere forskellige klatrebaner, men der er også rigtig mange indendørs klatrevægge spredt ud over det danske land.

Mountainbiking i skoven

I Danmark er der rigtig mange mountainbikeruter, og fælles for de fleste er, at der er nærliggende mountainbikeklubber, der udlejer cykler og hjelme i nærheden. Det betyder, at I ikke behøver andet end at dukke op.

Fordelen ved en mountainbiketur er, at I på en gang kan få mulighed for at prøve noget nyt og komme ud i naturen, samtidig med at de fleste ved hvordan man cykler i forvejen. Det betyder, at der ikke er behov for instruktører, hvilket vil sige, at det kan nøjes med bare at være jer alene i skoven.

Husk at lægge et budget

Når I først begynder at overveje aktiviteter, I kan foretage sammen på jeres date, så bliver det ofte dyrere end en almindelig date. Derfor kan der også være behov for at lån penge. Samtidig kan det være en god idé at lægge et budget på forhånd, så det ikke pludselig stikker af.

Sådan låner du sikkert penge til din næste date

Lån penge til date

Hvis du i noget tid har prøvet kræfter af i den store dating-verden, så ved du sikkert, at det hurtigt kan blive en dyr affære. En middag på en fin restaurant. En tur i biffen. Måske en aktiv dag på den lokale atletikbane? Alting koster. Men så igen; hvis du finder den store kærlighed, er det så ikke det hele værd?

Du kan derfor med fordel overveje at låne en lille håndfuld penge, inden du skal ud på din næste date. Læs her, hvordan du sikkert låner penge på nettet uden at falde i de store gebyrfælder.

Hvorfor låne penge?

Du tænker sikkert: ”Jeg skal aldrig nogensinde låne penge online – man hører jo så mange skrækhistorier!” Og ja, det er rigtigt nok, at en masse danskere er kommet i klemme ved såkaldte kviklån. Men det skyldes snarere uvidenhed og lumske typer, end at selve konceptet ”at låne” er risikabelt. 

Vi har i flere århundreder bygget vores økonomi op på en balance, hvor vi nogle gange har penge på lommen, og andre gange låner penge af for banken. Filosofien har været, at det giver bedre mening at have en nogenlunde stabil økonomi hele vejen igennem livet, i stedet for at spare en hel bunke penge op, som først kan bruges i pensionsalderen.

At låne behøver ikke at være risikabelt

Grunden til, at ”låne penge” har fået en dårlig klang i dag er, at der er opstået en masse lyssky virksomheder, som har lukreret på folks desperate valg. Men det sker dog kun i de færreste tilfælde – kun når folk ikke bruger hovedet.

Du kan sagtens låne penge af en større institution – såsom din lokale bank – uden at risikere det store. Du kan forhandle dig til en god rente og løbetid, og dermed skal du ikke frygte, at du en uge efter skal betale det hele tilbage med 300% oveni. 

Find en sikker udbyder

Lån penge nu foran tastaturet ved en udbyder, du stoler på. Det kræver bare, at du lige bruger et øjeblik på at undersøge markedet og vælge den rette kandidat. Her er det vigtigt, at du finder en udbyder, som matcher dine tanker om beløb, løbeperiode og renter.

Der findes mange forskellige måder, du kan få et kortfristet lån på. Og så er der også forskellige krav, alt efter hvad du skal bruge lånet på. Du kan for eksempel modtage pengene via en onlineformular eller ved SMS. Og så kan du vurdere, om der er tale om et forbrugslån, ekspreslån eller boliglån.

Find en oversigt

Hvis du har brug for hjælp til at finde en god oversigt over de forskellige udbydere og låntyper, kan du klikke dig ind på hjemmesiden Lånekassen. Her har eksperter skrevet forskellige guides til, hvordan du sikkert kan låne penge på nettet – også til din næste date.