Senior dating – noget for dig?

Senior dating

Vidste du, at der findes netdating tjenester, som henvender sig specifikt til single seniorer, som leder efter kærligheden. Udbuddet af dating sider for seniorer er efterhånden ret stort, og der er derfor rig mulighed for at finde den eneste ene online.

Afprøv senior-dating her

(reklamelink)

På de fleste senior datingsider kan du kun oprette en profil, hvis du har nået en vis minimumsalder. De fleste sider er målrettet senior dating 40+ eller senior dating for singler over 50 år. Du kan derfor være sikker på at møde mennesker, som aldersmæssigt er det samme sted som dig, i stedet for at skulle bruge tid på at sortere en masse purunge mennesker fra.

Fordele ved seniordating

Én af grundene til, at senior dating er blevet så populært er, at det er nem måde at møde mennesker med samme udgangspunkt som dig selv. Du ved, at når du er på et senior dating site, så er alle de øvrige personer der af samme grund – nemlig at finde en af tilbringe livet med. Du kan desuden selv styre tempoet for dit dating liv – vil du gerne skrive sammen med potentielle partnere i lang tid, før I mødes, og på den måde fornemme kemien – eller skal I ses så hurtigt som muligt for at teste det af i virkelighedens verden. 

Du kan desuden hurtigt få sorteret de mennesker fra, som du ikke føler kemi med, uden at du har brugt ret lang tid på det. Du kan nøjes med at mødes med den eller de, hvor du rent faktisk føler, at der kunne være nogle fremtidige muligheder.

Senior dating er for mennesker med en vis livserfaring – som ved hvor de står, og hvor de gerne vil hen. Og det betyder ganske ofte, at ingen af jer gider at spilde tiden på noget, der ikke føles rigtigt. 

Er senior dating gratis?

Mange senior datingsider tilbyder, at du kan oprette en gratis profil, hvor du kan scrolle igennem siden og se, om det er noget for dig. Den gratis ydelse er dog typisk også relativt begrænset, når det kommer til funktioner. Således kan du for eksempel typisk ikke se billeder med en gratis profil, og det kan trods alt have en vis betydning.

Brug derfor den gratis adgang til tjekke siden og dens funktioner ud – hvis du beslutter dig for at prøve det af, bør du betale det månedlige medlemsgebyr, så du får mest muligt ud af det.

Gode råd til at få succes med online senior dating

  • Indsæt et godt, vellignende og smilende profilbillede af dig selv.
  • Skriv en let tilgængelig profiltekst, som kort og godt beskriver hvem du er, og hvad du godt kan lide. Forsøg at definere, hvad der gør dig til dig.
  • Tag gerne det første skridt i stedet for at vente på, at den anden kontakter dig.
  • Vær åben over for andre mennesker, spørg ind og vær nysgerrig omkring deres person.
  • Gå frem i dit eget tempo og stol på, at den helt rigtige partner er derude.

Ram den rigtig målgruppe med det samme

Når du ved, hvad du søger, så gælder det om at gøre det let for dig selv. Man kan altid melde sig til en af de store og generelle dating sider og så bare søge efter potentielle partnere der passer dig. Det kan bare være nemmere, hvis du fra start kun skal søge blandt personer, hvor det vigtigste kriterie i hvert fald passer.

Det er her en niche som senior dating har sin store styrke. Du ved jo at du ikke skal date kvinder eller mænd på 20 år eller 30 år. Der er derfor ingen grund til at skal starte med at sortere en masse irrelevant fra. Når du starter på en dating side for modne mænd og kvinder, så er alt det klaret.

Du skal så bare koncentrere dig om at indsnævre dine preferencer yderligere på mere interessante områder:

  • Hvad er dine interesser og hobbyer?
  • Hvor bor du i landet
  • Hvordan er du som menneske og hvad søger du?

Det er langt mere interessant at koncentrere sig om disse mere vigtige ting i udvælgelsen.

Få hjælp til din senior dating

Senior dating er generelt for herrer og damer i alderen fra 50 og op efter. Det betyder også, at det måske ikke er alle, der har helt styr på eksempelvis at navigere rundt på dating sider.

I dette tilfælde kan det være en fordel at få hjælp fra yngre familiemedlemmer eller venner. Det er generelt ikke så kompliceret, når man først kommer i gang, men for den ældre generation kan det være svært at forstå hvordan computere og internet fungerer.

På den anden side ser vi flere og flere ældre på sociale medier som især Facebook og måske en lille smule Instagram, og det vidner om at en del modne kvinder og modne mænd er ved at blive bedre.

En side som senior.dk henvender sig til singler der er 50+, men her kan du selvfølgelig også finde modne singler der søger partnere på 60+ eller 70+.

Det er bare med at komme i gang, og det er aldrig for sent at finde kærligheden. Senior dating er et godt sted at starte.