40plus dating – seriøs senior dating

Hvis man ved, at man kun vil have forslag til partnere, der har nået en vis alder, kan det være en fordel at vælge et datingsite, som tilbyder netop dét. Og 40plus er netop lavet til singler på 40 år eller derover, som leder efter en partner. Det betyder også, at du ikke vil modtage alle mulige forslag på mænd eller kvinder, der er alt for unge i forhold til det, du ønsker.

Læs en anmeldelse af 40plus her – så er du bedre klædt på til at vurdere, om det kunne være et datingsite for dig.

Opret gratis profil på 40plus

(reklamelink)

40plus historie

40plus er grundlagt i 2006 og har dermed en del år på bagen efterhånden. Den er – som navnet – antyder rettet mod et mere modent publikum, der leder efter en partner i nogenlunde samme aldersgruppe. 

Datingsiden er utroligt populært og har over 200.000 profiler registreret. Dermed er 40plus den største dating side i kategorien for sider, der henvender sig til singler over 40 år. Det opleves, at brugerne er meget sociale, og at der er rigtigt mange populære funktioner til medlemmerne. Samtidig ligger den prismæssigt i en lidt lavere ende end mange andre datingsites. 

Kønsfordelingen står desuden næsten helt lige med 49 % mænd og 51 % kvinder. Gennemsnitsalderen ligger på omkring 50 år, og de fleste brugere er mellem 45 og 54 år gamle. Du kan dog stadig oprette en profil, hvis du er helt ned til 37 år gammel, men er du yngre end det, er det ikke muligt at oprette en profil

Hvilke medlemskaber kan du have hos 40 plus?

Der er to forskellige muligheder, når det kommer til medlemskab hos 40plus, henholdsvis et gratis abonnement og et plusmedlemskab. 

Det gratis medlemskab er rigtigt godt til dig, der blot gerne vil tjekke hjemmesiden og mulighederne ud, inden du beslutter, om du vil oprette en profil på 40plus. Her får du adgang til de væsentligste funktioner, så du har en fornemmelse af brugerfladen og kan se, hvilke muligheder du har.

Men hvis du vil have det maksimale ud af siden, og hvis du gerne vil have adgang til samtlige af sidens funktioner, skal du have et plusmedlemskab. Det koster 179 kroner om måneden, og her får du adgang til alt det, 40plus kan tilbyde.

Det gratis medlemskab er således mest af alt et slags smugkig ind i 40plus’ muligheder, så du bedre kan beslutte, om det er noget, du har lyst til at prøve af.

Hvilke fordele er der ved et 40plus medlemskab?

Først og fremmest er siden lækker at se på og har et godt, æstetisk og moderne design. Det gør det til at rart sted at være. Matchingsystemet fungerer super fint og er let at betjene, når du gerne vil finde mulige match ved hjælp af søgefunktionen. Her kan du indtaste ønsker til alder, køn, geografi og så videre, og dermed kunne blive præsenteret for forslag, der passer til dine ønsker og præferencer.

40plus giver dog også mulighed for at søge efter nye venner og vennepar, og det er dermed ikke kun en online datingservice. Du kan desuden læse artikler og indlæg, ligesom du kan melde dig ind i de mange loger og deltage i debatter.

Derudover afholder 40 plus også en række events, som du kan deltage i, og brugerne selv arrangerer også forskellige oplevelser, som andre brugere kan deltage i. Således kan du både komme til koncerter, på ferie, få forskellige natur- eller kulturoplevelser med videre med de andre brugere på 40plus.

Endelig har 40plus også lavet en masse guides til, hvordan du bedst muligt kan skrive en god profiltekst, og der er masser af gode råd at hente om dating, dates og kærlighed generelt.

Opsummering

Generelt er 40plus en rigtigt god hjemmeside for dig, der er 40 år eller ældre, og som enten leder efter en kæreste eller nogle nye, gode venner at tilbringe tid sammen med. Brugerne ser også ud til at være meget tilfredse, når man læser anmeldelserne på Trustpilot, og 40plus har desuden en rigtigt aktiv og god kundeservice, som hjælper dig med spørgsmål, eller hvis du har problemer på hjemmesiden. 

De mange forskelligartede muligheder, som 40plus tilbyder, giver desuden et meget dynamisk og spændende netværk, som er både alsidigt og fuld af muligheder, uanset hvad du er på udkig efter.