50 Plus Match er datingsiden for den aktive og seriøse dater

Der er mange fordele ved at have en partner, og det er en fordel, at du i dag kan søge ret målrettet efter den rette partner. Det kan du, fordi der findes et utal af datingsider, hvor målgruppen er en større eller mindre niche.

Har du en alder på omkring de 50 eller derover, eller søger du en partner i den aldersgruppe, så kan du med fordel benytte den datingside, der meget passende hedder 50+match. Den står for målrettet og seriøs dating 50+ for aktive singler.

Gå til 50 Plus Match her

(reklamelink)

Hvem benytter 50+match?

Datingsidens navn signalerer jo i sig selv ret tydeligt, hvem dens målgruppe er. Den henvender sig til personer, der er omkring 50 år eller derover. Desuden er der også en forventning om, at du er et aktivt menneske, og at du søger et seriøst forhold.

Når der stilles nogle krav om såvel alder som aktivitet og seriøsitet, så er det naturligvis for at give plads på datingsiden til netop de personer, der kan honorere disse krav. Det er sådan set ikke nogen særlig skrappe krav, men de er medvirkende til at gøre det nemmere for medlemmer at finde ligesindede.

Hvor stor er 50 Plus Match?

Der er tale om en relativ stor medlemsskare, der benytter sig af 50plusmatch. Ved den seneste opgørelse kunne der tælles hele 501.730 meddelelser mellem medlemmer i løbet af et år. Det tyder klart på virkelig mange medlemmer og en stor grad af aktivitet. 

50plusmatch er en international datingside, som er en del af det store Matchmedia, og som har afdelinger i flere lande i Europa. 50plusmatch findes i Sverige, Holland og Belgien. De forskellige landes datingsider holdes dog helt adskilt.

Hvor trygt er det at være medlem af 50plusmatch?

Du kan forvente en høj grad af tryghed, når du er medlem af 50plusmatch. Datingsiden gør alt, hvad den kan for at sikre sine medlemmer en god og tryg oplevelse, når de dater via datingsiden. Naturligvis behandles personlige oplysninger efter gældende lovgivning.

Desuden gøres der meget for at forhindre falske profiler i at få adgang til datingsiden. Det gøres blandt andet ved, at alle profiler kontrolleres manuelt. Det vil sige, at alle ansøgere bliver vurderet, inden de eventuelt får lov til at blive medlemmer. Det øger sikkerheden for fake profiler.

Det er en stor fordel, at du møder seriøst søgende personer, som matcher din alder og dine interesser.

Hvordan fungere datingsiden?

Datingsiden 50 Plus Match er meget brugervenlig. Du kan vælge imellem at være gratis medlem eller købe et abonnement. Om du er gratis medlem eller betaler, giver dig næsten de samme muligheder. Som gratis medlem er der dog visse funktioner, som du ikke kan få adgang til. 

Du får naturligvis mest ud af at være betalende medlem. Du kan derfor med fordel lige starte med at have en periode, hvor du finder ud af, hvordan siden fungerer. Hvis du synes om den, så kan du eventuelt lægge stille og roligt ud med en måneds medlemskab, så du kan prøve de udvidede funktioner.I nogle tilfælde går der ikke længe, inden det rette match er der.