Dating.dk – dating for alle

Dating.dk var én af de allerførste på sit felt og startede således allerede tilbage i 1998 med at udbyde tjenester for singler, der gerne ville finde en kæreste. Det er et super brugervenligt datingsite, som rummer en masse gode muligheder og rigtigt mange brugere.

Hvis du overvejer at oprette en profil på Dating.dk, så læs med herunder for at finde ud af, hvilke muligheder du har, hvilke fordele der er ved Dating DK, og hvordan du får mest muligt ud af et medlemskab.

Opret gratis profil på Dating.dk

(reklamelink)

Danmarks største

Dating.dk er Danmarks allerstørste datingsite, og i løbet af hjemmesidens levetid har den haft mere end en halv million singler igennem. De tilbyder gratis oprettelse, og så er der rigtigt mange aktive brugere, der leder efter en kæreste.

Brugerne fordeler sig mellem 52 % mænd og 48 % kvinder, og selvom Dating.dk har mange år på bagen, er datingsitet på ingen måde bagud. Både hjemmeside, muligheder og tilbud er fulgt med tiden, og der er tænkt i nyskabende baner med en række forskellige funktioner.

Desuden er den utroligt brugervenlig, og det er nemt og enkelt at oprette en profil for at komme i gang. Du har desuden mulighed for at oprette dig i et gratis medlemskab, hvis du gerne vil snuse lidt rundt og blive bekendt med hjemmesiden og tjenesten først.

Hvilke muligheder har du på Dating.dk?

Dating.dk udmærker sig i særdeleshed ved at være én af de mest populære datingsites i Danmark, og det betyder også, at udvalget af profiler på hjemmesiden er markant større end hos de fleste af konkurrenterne. Derudover rummer hjemmesiden et bredt udsnit af forskellige aldersgrupper.

Dating.dk har desuden udviklet en algoritme, så du matches med folk, som du passer sammen med. Det betyder, at du dagligt skal besvare et par spørgsmål, så algoritmen holder sig skarp på din profil, og du dermed kun modtager forslag til partnere, som giver mening i et eller andet omfang for dig.

Men Dating.dk er på ingen måde kun et datingsite på nettet. For det første kan du finde en lang række af artikler på hjemmeside, som kommer med gode råd til, hvordan du bedst skriver en fængende profiltekst, hvor du nemmest bryder isen på en date eller i en første besked, ligesom du også kan finde gode artikler med fifs til den første samtale med en date.

Desuden arrangerer Dating.dk også en lang række arrangementer, herunder singlefester, løbeklubber og speeddating-arrangementer, hvor singler kan mødes. De arrangerer desuden også forskellige workshops om for eksempel intimitet, og der er dermed ikke kun fokus på dates og at finde en kæreste. Du får med andre ord hele pakken hos Dating.dk

Hvordan får du mest ud af et medlemskab på Dating DK

Selvom du har mulighed for at nøjes med en gratis profil, får du klart mest ud af at have et premium medlemskab. Den gratis profil er nemlig ret begrænset i sin adgang til de mange forskellige muligheder, ligesom du heller ikke vil kunne få fuld adgang til de forskellige profiler, fotos og så videre. 

Når du opretter en profil på Dating.dk, så sørg for at lave en rigtigt god profiltekst og indsæt mere end et billede. Husk at du skal vise, hvem du er. Når man som bruger klikker rundt på Dating.dk, vil du opleve, at brugerfladen er rigtigt god, og at du på rigtigt mange måder har de optimale muligheder for at finde frem til partnerforslag, som er allermest interessant for dig.

Du kan for eksempel tilføje en lang række ønsker til blandt andet alder, højde, hårfarve og køn, og du vil herefter kun få vist de personer, der opfylder disse ønsker.

Opsummering

Generelt er Dating DK én af de førende platforme, når det kommer til online dating, og hjemmesiden får da også mange rosende ord med på vejen på Trustpilot. Desuden har de en sublim kundeservice, som sidder klar til at hjælpe ved eventuelle tvivlsspørgsmål, eller hvis du oplever problemer.

Derudover har Dating.dk også ry for at være et seriøst datingsite, og at der er en meget høj aktivitet på hjemmesiden. Det betyder også, at de problemer, som mange datingsites oplever i forhold til falske profiler, ganske enkelt er begrænsede på Dating.dk. Hjemmesiden er nem at håndtere, overskuelig, og der er ikke alt for meget udenomssnak. Det er nemt at finde gode match med søgefunktionen, og derudover har hjemmesiden alle de features, som skal til, for at optimere chancen for at finde gode partnermuligheder.