Fem gode aktiviteter til jeres første sugardate

Forud for det første møde, hvor du og din sugardaddy, sugarbabe, sugartoy eller sugarmamma skal udfri jeres hede fantasier, kan det være en god idé at arrangere et kemimøde. På kemimødet har I mulighed for at se hinanden an, før I indgår noget form for forhold. De fleste foretrækker at kemimødet sker et offentligt sted, men hvad skal I egentligt lave? Vi har fundet fem aktiviteter, der kan løsne stemningen og teste jeres kemi.

Mountainbiketur i skoven: Findes der noget som en dejlig cykeltur i skovens skygge og så endda i godt selskab? Inviter din sugardate på en mountainbiketur i skoven, hvor I har rig mulighed for at bevæge alle muslerne. Efter cykelturen kan I spise en lækker frokost i skovbunden, og I kan snakke lidt mere sammen og bevæge jer tættere på hinanden.

Stå på rulleskøjter: Hvis du ønsker et aktivt kemimøde med din sugardate, hvor der samtidig er mulighed for at grine ad hinanden og holde i hånd, er en tur på rulleskøjter den perfekte idé! Er det vinter, kan I tage på skøjter i stedet.

En tur i havet: Det vigtigste formål på en kemidate er, at du og din sugardate udforsker hinanden og finder ud af, om der er kemi og fysisk tiltrækningen mellem jer. Og findes der nogen bedre måde at teste tiltrækningen end ved at tage på en svømmetur i det åbne hav sammen? … Måske endda nøgne.

Klatring: Hvis du og din sugardate er friske på det helt store og aktive kemimøde, vil I med sikkerhed få stor fornøjelse af en klatretur i enten en hal og eller det fri. Klatring udløser både en smule angst og spænding, som skulle øge sexlysten – perfekt, ikke?

Partner-yoga: Varm op til jeres næste møde med partneryoga! Øget intimitet, fælles åndedræt og en hjælpende hånd får jer tættere på hinanden og forbereder jer til jeres næste møde.