Sådan dater du nemt fra mobil eller PC

Vil du gerne i gang med at date, og har du ikke den store erfaring på lige netop det område, kan det være, du skal have lige god grundviden, inden du går i gang.

For det første er det blandt andet blevet meget populær at date fra sin mobil. Find et sted med adgang til nettet via Telia dækningskort, åbn appen og gå i gang med at finde mulige dates.

Dernæst skal du også vide, at selvom det er blevet populært at date fra sin mobil, kan det også stadig lade sig gøre at date fra sin PC. Mere om det om lidt.

Dating fra mobilen

Når du dater fra mobilen, gør du det ved at bruge en dating app. Det kan bl.a. være en app som Tinder, der nok er den mest udbredte dating app på markedet lige nu.

Det er meget nemt at oprette sig, og du kan komme i gang gratis. Tilknyt dig Telia mobilt bredbånd eller hop online via dit 4G net og kom i gang med at skrive med mulige dates via Tinder i løbet af ingen tid. Det er meget nemt og brugervenligt at have med at gøre.

Dating fra din computer

Hvis du ikke har en smartphone eller er interesseret i at date via din mobil, kan det også stadig lade sig gøre at bruge dating hjemmesider på nettet. Der er mange at vælge imellem, men vær opmærksom på at nogle kan koste penge at bruge.

Husk altid at være høflig og venlig, når du skriver til mulige dates online, hvis du gerne vil have en chance for at få en date eller to. Det hjælper altid at være interesseret og nysgerrig, men husk at dosere det i rette portioner, så du heller ikke er intimiderende.