Husk hygiejnen, når du træner

Det er klart, at der har været mere fokus på at have en god hygiejne, efter Coronas frembrud. Det er klart, at det også har gjort noget godt, for måske har vi ikke været gode nok til at tænke over hygiejne. Det kan være, at du også var en af dem, der var rigtig træt af, da fitness blev lukket ned for at undgå smittespredning. Hvis det ikke skal ske igen, så kan du selv hjælpe ved at sørge for, at du har en god hygiejne, når du træner. Det kan du læse mere om i denne artikel

Der skal altid håndsprit

Hvis man i dag går ind i et motionscenter, så er der faktisk krav om, at der skal være håndsprit. Men hvis det også skal give mening, at der er en håndsprit, så er det klart, at du også skal huske at bruge den. Det første, man bør gøre, når man kommer ind i et fitnesscenter, det er at spritte hænderne af. Det er hurtigt og let, og det er bare lige en vane, man skal vænne sig til at få. Men det kan være, at Corona har hjulpet dig mere hen i denne retning?

Sprit er ikke bare til hænderne

Men det er ikke kun, når man skal have rene hænder, at sprit er smart. Når man er i fitness, så bruger man maskiner, som en masse andre mennesker også har brugt. Det er klart, at det giver god grobund for at sprede smitte, og det var naturligvis også derfor, at man valgte at motionscentrene skulle lukkes ned i noget tid. Heldigvis kan man mindske risikoen for smitte en hel del, hvis man sørger for at spritte maskinerne af efter brug. Det er en lille ting at gøre, men det er noget, der kan have stor betydning. Derfor kan du godt bruge et par ekstra minutter på at hjælpe med at holde smitten nede. Hvis du ser andre, der ikke spritter maskiner af efter brug, så er det også helt acceptabelt, at man kommenterer det, så vi alle kan hjælpe hinanden til at blive bedre.

Bad efter træning

Det er også altid en god idé at huske at tage et bad efter træning. Dette er mest for din egen skyld. Når man træner, så sveder man nemlig for det meste også, og hvis man efterlader dette på kroppen, så kan et godt give urenheder.