3 ideer til den perfekte sportdate

En af de helt store fordele ved nichedating er, at du får mulighed for at finde en partner, du deler interesser og livsvilkår med. Det er en kæmpe fordel, men samtidig sætter det også en standard. Når du sportdater er det ikke nødvendigvis nok bare at invitere ud på et glas vin eller en kop kaffe. I ved begge fra start, at I har en fælles interesse, og det kan I udnytte til at komme endnu tættere på hinanden.

Hvis du har svært ved at finde på noget I kan lave på jeres sportdate, så kommer der her tre forslag.

En kajaktur med instruktør

At lære noget nyt sammen er en god måde at komme tættere på hinanden. Der er selvfølgelig ingen garanti for, at ingen af jer ved hvordan man sejler kajak i forvejen, men selv hvis der er, så er det stadig en fantastisk oplevelse, der virkelig kan vise, at du har planlagt noget godt.

Det er muligt at booke en kajakinstruktør, der giver jer en introduktion til, hvordan man sejler kajak, og selvom I sidder i hver jeres kajak, så bliver i stadig blæst igennem, og I får mulighed for at vise jer frem i lidt strammere tøj.

Tag ud at klatre

Selvfølgelig er det muligt, at I ikke er til vandsport, og det er også muligt, at I begge to sejler kajak til hverdag, og derfor gerne vil prøve noget nyt. Hvis det er tilfældet, så er klatring en anden mulighed. Det fantastiske ved klatring er, at I kan gøre det både indenfor og udenfor, hvilket betyder, at det er fantastisk, lige meget hvilken årstid det er.

I de danske skove er der blevet opført flere forskellige klatrebaner, men der er også rigtig mange indendørs klatrevægge spredt ud over det danske land.

Mountainbiking i skoven

I Danmark er der rigtig mange mountainbikeruter, og fælles for de fleste er, at der er nærliggende mountainbikeklubber, der udlejer cykler og hjelme i nærheden. Det betyder, at I ikke behøver andet end at dukke op.

Fordelen ved en mountainbiketur er, at I på en gang kan få mulighed for at prøve noget nyt og komme ud i naturen, samtidig med at de fleste ved hvordan man cykler i forvejen. Det betyder, at der ikke er behov for instruktører, hvilket vil sige, at det kan nøjes med bare at være jer alene i skoven.

Husk at lægge et budget

Når I først begynder at overveje aktiviteter, I kan foretage sammen på jeres date, så bliver det ofte dyrere end en almindelig date. Derfor kan der også være behov for at lån penge. Samtidig kan det være en god idé at lægge et budget på forhånd, så det ikke pludselig stikker af.