Sportdate.se
Kategori: Træning
Rubrik: 8 km tempo... 2011-10-22 16:21:16
8 km tempo... Ak! Langsommere end forventet... Hvorfor bliver jeg ikke hurtigere? Jeg SKAL overgå mig selv, jeg VIL overgå mig selv!! Suk!!! Jeg skal bare træne videre.... Blive ved... aldrig give op... Løbe... løbe... løbe... Til sidst overgår jeg mig selv (og alle andre i processen). Jeg TROR på det og Jeg VED det!

Efter ca. 17 minutter kunne jeg ikke holde min puls oppe, og den faldt lidt, men tempoet faldt meget. =) Forskellen var også, at der på vejen ud var meget medvind og på vejen hjem, var meget modvind. =)

Hmm...... Der findes en fyr... Jeg har aldrig mødt ham, men jeg vil være hurtigere end ham. Jeg følger med i hans træning over nettet, Når jeg giver mig 100% løber jeg lige så hurtigt, som når han løber langsomt. Med tiden vil forskellen blive mindre... Engang kommer jeg til at ånde ham i nakken.... Når den dag kommer, stiller jeg op i samme løb som ham, og jeg vil løbe fra ham...

Anyway.... Jeg mangler stadig 5 km træning i dag, men eg har en eksamen i morgen, så jeg må nok prioritere eksamen højere end løb i dag, men kun i dag.

God dag til alle :-)
Kommenter
 
Opret et blogindlæg
Jide66
Jide66
Sidst aktiv:
2017-09-17 11:30:27
Søger:

Skriv gerne en besked.

Send en besked
Sidste indlæg
8 km tempo...